Betosil

Betosil
BetoSil korszerű és speciális szervetlen kötő- és segédanyag együttese.

Tulajdonságai
BetoSil könnyen rávihető az alapfelületre. Jól kötődik és nem gátolja meg a vízpára természetes körforgalmát. Száradását követően nem oldódik vízben és ellenáll az erőteljes atmoszférikus hatásoknak.

Felhasználása
BetoSil kiváló védelmet nyút az ásványi eredetű alapanyagnak (különösen a betonnak). A kezelt felület tartósan védetté válik a következő agresszív anyagokkal szemben:

Kül- és beltéri felületeknél egyeránt alkalmazható. Nem alkalmazható fa-, gipsz-, PVC alapanyagok esetében, illetve olajos és lakk bevonatoknál.

Alkalmazása
BetoSil hengerrel, ecsettel és permetszerűen vihető fel a kiválasztott felületre. 12 óra száradási időt kell biztosítanunk a  BetoSil-nak.

A munkálatok idején a javasolt alsó- és felső hőmérséklethatárt +8 °C és 35°C ne lépjük túl, a levegő páratartaloma 80 % alatti kell, hogy legyen.
Az anyaghasználat 0,5 és 1kg/m² között ingadozik az alapanyag tulajdonságaitól függően. A munkálatok befejeztével a szerszámok vízzel könnyen tisztíthatóak.

Szavatosság
12 hónap ha nem térünk el a tárolóhelységben az 5 és 30°C közötti hőmérséklettől, illetve a teméket védjük a direkt napsütéstÅ‘l és a fagytól.