Rolunk

 

P1050657.JPGAz életben semmi sem történik véletlenül! Cégünk két különálló szakterület (építészet és vegyészet) hosszú éves együttműködésének, tapasztalatcseréjének gyümölcseként ért be. A SuboSil ® életképességét és fejlódését korunk folyamatos igénye igazolja. Korszerű speciális anyagaink, szakértelmünk két fő tényező miatt keresett a XXI. század piacán. Lehetőve tesszük a hosszú időn át elhanyagolt kulturális örökségünk, történelmi épületeink régi fényének visszaállítását, rekonsruálását, karbantartását és kivitelezhetővé válnak az egészséges, ökologiai egyensúlynak megfelelő belső lakóterek.

Vukov Petar építész mérnökünk teljes egészében ismeri a jugoszláv és a mai szerbia területén forgalomban lévő építőanyagokat és azok minőségét. Ezt a szakmai tudását az Integrál építkezési vállalalatban eltöltött 30 munkaév, a szabadkai Építkezési anyagok minőségellenőrzésének intézetében további 4 munkaév során, illetve városunk Műemlékvédelmi intézetének tanácsadójaként alapozta meg. Tapasztalt szakemberként átlátta korunk építkezési anyagainak azt a hiányosságát, amellyel messzemenően elmaradnak a valamikori magas kritériumokkal rendelkező építkezési anyagoktól, és a jelen korunk egészséges, ökológiai egyensúlyra ügyelő építészetétől. 
A SuboSil® építészmérnöke Vukov Petar arra vállalkozott, hogy magas minőségű építőanyag kifejlesztésével hiányt pótoljon. Azt a hiányt, mely a kulturális örökségünk épületeink karbantartásához, rekonstrukciójához és jelen korunk ökológiai szempontokat szem előtt tartó építkezési követelményeihez szükségesek.

A SuboSil® másik kulcsembere Vujević Aleksandar diplomált technológiai fejlesztési mérnök, aki a vegyi fejlesztésen dolgozik és szavatolja a termékek minőségét. Munkatapasztalatát a világhírű hannóveri „Hüttenes-Albertus“ cégben szerezte közel negyven éven át. 

Mindkettőnk közös célja az építőanyagok minőségi fejlesztése. Kiemelt minőségű termékeinkkel kielégítjük korunk egészségközpontú, ökológiai normáit, és lehetővé tesszük történelmi értékeink igényes felújítását, állaguknak megóvását.

Termékeink minőségét garantáljuk és hiszünk bennük, mert gyakorlati tapasztalatunkra építettünk. Kínálatunk alapanyagát a szilikát-puzzolán alapú glet és a színanyagok szervetlen nyersanyaga képezi. Ezeknek az anyagoknak semmilyen káros kipárolgása nincs, egészségre nem károsak. Legfontosabb jellemzőjük, hogy magas páraátengedő képességgel rendelkeznek (ajánljuk, hogy a vízpáraátengedő képesség 10 µ legyen vagy annál kevesebb).