Gletasil

Gletasil®
A Gletasil® valódi szervetlen nyersanyag alapú eredeti szilikát-puzzolán glettanyag, mely semmilyen más anyaggal nem cserélhető fel, nem helyettesíthető ahol a cél páraátengedő hatás elérése.

Tulajdonságai
A GletaSil® műanyag edényekben, alkalmazásra készen érkezik a megrendelőhöz. A kívánt viszkozitás eléréséhez          «P alapozóval» kell kiegészíteni.

Felhasználása
A GletaSil® nagyszerűen alkalmazható bel- és külfelületek, homlokzatok falfelületeinek kisímítására.

Alkalmazása
Ajánlatos a régi és megviselt felületek esetében a «P alapozóval»  alapozást elvégezni. A idegen anyagokat semmilyen körülmény köztött se ne használjuk, mert megsemmisül a SuboSil termékeinek a páraátengedő hatása, majd ezt követÅ‘en sérül (megrepedezik, színlehámlás) a kidolgozott felület.

A javasolt előkészítési módot követően a még nedves felületre vékony rétegben (0,1-től 1,0 mm-ig) visszük fel a GletaSil®-t épp hogy csak elfedje az egyenetlenségeket. 12 órán át száradni hagyjuk és ezt követően smirglizhető. Újraglettelés esetén megismételjük a folyamatot.

GletaSil® nem használható gipsz, műanyag, fa és préselt pozdorja esetében. A GletaSil® kész és rögtön alkalmazható állapotban várja vásárlóit.

A viszkozitás beálitása érdekében «P alapozóval» vegyíthető. Semmi esetre se használjunk más gyártmányú oldóanyagokat, mert azonnal elveszítjük a SuboSil termékcsalád páraátengedő képességét, a továbbiakban pedig a kimunkált felület repedezése és színlehámlása tapasztalható.
A munkálatok idején a javasolt alsó- és felső hőmérséklethatárt +8 °C és 35°C ne lépjük túl, a levegő páratartaloma 80 % alatti kell, hogy legyen.

Szavatosság
12 hónap ha nem térünk el a tárolóhelységben az 5 és 30°C közötti hőmérséklettől, illetve a teméket védjük a direkt napsütéstől és a fagytól.